VICTOR PONTA: Trebuie sa rezolvam problema INFRASTRUCTURII

Prim ministrul VICTOR PONTA a declarat sambata, la Zalau, ca lucrurile bune pe care Guvernul le-a facut in domeniul fiscalitatii trebuie urmate de REZOLVAREA PROBLEMEI INFRASTRUCTURII, semnalata de mai multe mari companii din Romania pe care le-a vizitat in ultimele zile.

“Nu ma feresc sa spun ca am rezolvat si rezolvam problema fiscalitatii, a conditiilor economice, trebuie sa rezolvam PROBLEMA INFRASTRUCTURII. (…) Sunt absolut constient ca, repet, toate lucrurile bune pe care le-am facut in zona de fiscalitate si de stimulare a investitiilor trebuie suplinite prin dezvoltarea infrastructurii, pentru ca altfel, la un moment dat, ne vom sufoca.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a cerut SPRIJINUL Consiliului Concurentei dupa REDUCEREA TVA la alimente 

(…) Toate celelalte lucruri care tin de aeroporturi, de sosele, de partea de infrastructura de transport energetic care de asemenea este importanta pentru orice companie, reprezinta urmatoarea provocare. Sunt convins ca putem sa-i facem fata”, a precizat premierul VICTOR PONTA, prezent la Zalau la inaugurarea unei investitii de 18 milioane de euro a producatorului de tevi fara sudura Tenaris Silcotub.

VICTOR PONTA a precizat ca problema i-a fost semnalata la vizitele pe care le-a efectuat in aceasta saptamana la companii private din judetele Brasov si Bistrita-Nasaud, acestea reclamand faptul ca au probleme in transportarea produselor realizate in fabricile din judetele respective.

CITESTE SI: PONTA la CONSILIUL CONCURENTEI: Spre deosebire de alte institutii de control nu mergeti pe o cale militieneasca 

Premierul VICTOR PONTA a fost prezent la Zalau la festivitatea de inaugurare a Tenaris University, un centru de excelenta in training pentru angajatii producatorului de tevi fara sudura Tenaris Silcotub, in valoare de peste 18 milioane de euro.

Sursa foto: adevarul.ro