VICTOR PONTA trece printr-un moment delicat! Fiul sau, ANDREI, a fost internat in SPITAL

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgenta la spital, dupa ce s-a accidentat in timpul unui meci de rugby care se desfasura pe stadionul din orasul prahovean Baicoi, informeaza Agerpres.

Surse medicale au confirmat ca Andrei Ponta, in varsta de 13 ani, a fost dus la Spitalul Judetean Ploiesti pentru ingrijiri si investigatii medicale, dupa ce s-a accidentat in timpul unui meci de rugby, copilul fiind constient.

Conform surselor citate, fiul lui Victor Ponta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu amnezie, in sensul ca nu isi aduce aminte ce s-a intamplat, si este posibil ca, intr-o prima faza, sa isi fi pierdut constienta, insa ulterior si-a revenit.

Un al doilea baiat, in varsta de 14 ani, s-a accidentat in timpul aceluiasi meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloana cervicala, au precizat sursele medicale.

Incidentul s-a petrecut in timpul unei faze de joc, pe stadionul din Baicoi desfasurandu-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat oficiali ai clubului Aurora Baicoi.

Sursa foto: realitatea