VICTOR PONTA: TVA REDUS LA 19% se va aplica de la 1 IANUARIE

Premierul VICTOR PONTA a anuntat, marti, ca de la data de 1 ianuarie 2016 Taxa pe Valoarea Adaugata (TVA) se va aplica incepand de la data de 1 ianuarie a anului urmator. Primul ministru a profitat de ocazie pentru a mai lansa o iironie la adresa presedintelui KLAUS IOHANNIS.

“E bine ca avem CODUL de PROCEDURA FISCALA, dar e rau ca nu avem CODUL FISCAL. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste”, a declarat marti VICTOR PONTA cu referire la deciziile presedintelui KLAUS IOHANNIS de a promulga CODUL de PROCEDURA FISCALA si de a retrimite la Parlament CODUL FISCAL.

“Pana la 1 septembrie vom avea si CODUL FISCAL printr-o formula constitutionala, iar de la 1 ianuarie TVA redus se va aplica”, a mai spus premierul PONTA.

“Cererea de reexaminare a CODULUI FISCAL este o decizie politica 100%  gresitacare  afecteaza dezvoltarea noastra. CODUL FISCAL fusese votat de toata lumea, avea stabilitate politica. E un document bun, pana in septembrie vom avea o solutie”, a mai adaugat VICTOR PONTA.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea