VICTOR PONTA va efectua o vizita oficiala in STATELE UNITE

Premierul VICTOR PONTA va efectua o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Seful Executivului va pleca marti seara si va reveni in tara duminica.  La Washington si New York se va intalni cu reprezentantii unor companii americane si cu lideri politici. Potrivit Mediafax, vizita are un caracter economic, dar vor fi si intalniri de natura politica, informeaza Mediafax.

VICTOR  PONTA va pleca din Bucuresti marti seara si va reveni in tara duminica. “Vizita are un caracter predominant economic, dar vor fi si intalniri de natura politica”, au aratat sursele citate.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS se intalneste, marti, cu omologul sau francez FRANCOIS HOLLANDE. UPDATE 

Avand in vedere plecarea in SUA a premierului, sedinta de guvern din aceasta saptamana este programata pentru marti. Saptamana trecuta, inaintea SEDINTEI de GUVERN, premierul VICTRO PONTA s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu insarcinatul cu afaceri al SUA, DEAN THOMPSON.

Dupa acea discutie, premierul le-a cerut ministrilor sa realizeze un “update” la foaia de parcurs pe zona comerciala cu SUA, aratand ca este nevoie de indepartarea oricaror bariere pentru marii investitori americani astfel incat Parteneriatul strategic sa fie eficient si din punct de vedere economic, nu doar politic si militar.

CITESTE SI: Tariceanu este membru al Comisiei de revizuire a Constitutiei in locul unui deputat PSD 

Sursa foto: realitatea.net