VICTOR PONTA a fost AUDIAT la DNA PLOIESTI. UPDATE

Fostul premier VICTOR PONTA a fost citat sa se prezinte, joi, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat ca martor, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

UPDATE 14.05 Fostul premier VICTOR PONTA a plecat de la sediul DNA Ploiesti dupa ce a fost chemat la audieri in calitate de martor in DOSARUL cumnatului sau, IULIAN HERTANU. Acesta a stat o ora la DNA si la iesire a refuzat sa dea declaratii de presa.

Potrivit surselor citate de agentia de presa, VICTOR PONTA va fi audiat in dosarul de deturnare de FONDURI EUROPENE care il vizeaza si pe cumnatul sau, IULIAN HERTANU.

Cercetarile in dosarul lui IULIAN HERTANU au inceput in februarie 2015, cand procurorii DNA Ploiesti au dispus inceperea urmaririi penale fata de cumnatul fostului premier Victor Ponta, dar si fata de alte persoane, intre care deputatii SEBASTIAN GHITA si VLAD COSMA, presedintele Consiliului Judetean Prahova, MIRCEA COSMA, si angajati ai SC Hidro Prahova, societate prin care de deruleaza proiectul cu fonduri europene care face obiectul anchetei.

Reamintim ca in cadrul acestui dosar au fost audiate, tot in calitate de martori, sora si mama fostului premier VICTOR PONTA.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: adevarul