VICTOR PONTA va fi dat in judecata de un fost lider al PSD

VICTOR PONTA, presedintele PSD, va fi dat in judecata de un fost lider al social democratilor, informeaza psnews.ro. CATALIN IVAN, exclus cu putin timp in urma din PSD, a precizat  pentru sursa citata, ca il va da in judecata pe VICTOR PONTA, ca urmare a expulzarii sale din partid.

Europarlamentarul CATALIN IVAN a precizat ca va continua lupta cu VICTOR PONTA si PSD. CATALIN IVAN preconizeaza ca oricine il va contracandida pe VICTOR PONTA la viitorul congres al PSD va castiga in fata premierului.

”Sunt sigur ca planul meu este acelasi. Lupta mea continua cu VICTOR PONTA numai ca s-a mutat in instanta. E clar ca VICTOR PONTA nu are niciun respect fata de statut, fata de regulilile democratice de functionare a unui partid. Incearca sa instaureze o dictatura si sa conduca partidul prin frica, oricine comenteaza in PSD sau are alt punct de vedere este suspendat, exclus, marginalizat, isi pierde functiile, deci lupta in continuare cu ei in instanta pentru a-si castiga drepturile acolo.”, a precizat CATALIN IVAN pentru psnews.ro.

CITESTE SI: VICTOR PONTA pierde o noua batalie cu PNL! Guvernul, obligat de magistrati sa respecte legea

CATALIN IVAN a precizat ca il va actiona in judecata pe VICTOR PONTA: ”Bineinteles. Iar eu nu stiu daca el e pregatit sau realizeaza gravitatea actiunilor sale. Dar bineinteles ca va vedea pe parcurs ca totusi statutul are valoare de lege si nu poti sa incalci drepturile unui membru de partid. Organizatia care m-a exclus acum este organizatia care prin conferinta de sector mi-a aprobat transferul. Deci nu are nicio logica ce se intampla acum in PSD si tocmai lipsa oricarei logici arata disperarea lui VICTOR PONTA si faptul ca simte ca ramane tot mai singur si oricine il va contracandida la congres, nu neaparat eu, dar absolut oricine are o mare sansa sa il bata.”

CATALIN IVAN a mai precizat ca sunt multi contestari ai lui VICTOR PONTA in culisele PSD, dar ”le este frica sa se exprime”.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Romania poate si are resurse sa INVESTEASCA in Republica Moldova 

”Sunt multi (n.r.: contestari ai lui VICTOR PONTA), dar nu vedeti ce se intampla cu cei care il contesta public? Si-atunci toti considera ca nu-i momentul, dar va veni si momentul in care vor spune tot.”, a subliniat CATALIN IVAN pentru psnews.ro.

Sursa foto: realitatea.net