VICTOR PONTA: Vom plati SERBIEI bani pentru ingrijirea REFUGIATILOR

Premierul Romaniei, VICTOR PONTA a declarat in contextul crizei imigrantilor ca “vom plati Serbiei bani pentru ingrijirea refugiatilor”, informeaza B1 TV. 

Totodata, PONTA a vorbit si despre cum va gestiona Romania situatia imigrantilor. 

Intrebat despre problemele refugiatilor din Romania, premierul Romaniei, VICTOR PONTA a declarat ca tara noastra va avea numeroase probleme cu integrarea migrantilor in tara noastra.

Acesta a declarat ca Romania este, deocamdata, pregatita numai cu locul in care refugiatii vor fi dusi. Integrarea refugiatilor in Romania este grea, din cauza faptului ca tara noastra nu are bani pentru refugiati, guvernul atribuind o suma mult prea mica fiecarui migrant, pe zi. Acesta a spus ca “prin legea de acum, noi alocam 3 lei pe zi fiecarui migrant. Este insuficient”. 

CITESTE SI: PONTA, despre refugiatii care vor veni in Romania: Vor fi egali cu noi, doar ca ei nu vor vota. Vor avea libertate totala de miscare

Cu toate acestea, PONTA a afirmat ca “vom plati Serbiei bani pentru ingrijirea refugiatilor”.

Premierul Romaniei a spus ca una dintre cele mai mari probleme cu care se vor confrunta migrantii in tara noastra sunt cardurile de sanatate si faptul ca cheltuielile medicale vor fi suportate din buget.

CITESTE SI: Patru refugiati, dintre care doi sirieni, prinsi intr-un tren care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara

 Sursa foto: digi24