VICTOR PONTA vrea NEGOCIERI cu PNL. Cele 5 TEME de discutie propuse de PREMIER

Victor Ponta: Un program de investitii in sistemul penitenciar necesita o pauza cu ipocrizia si populismul

Premierul VICTOR PONTA le-a trimis, luni, o SCRISOARE-INVITATIE  liderilor PNL ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA. Dintre cele cinci teme majore pe marginea carora presedintele PSD vrea sa se aseze la masa negocierilor nu lipsesc cele legate de REVIZUIREA CONSTITUTIEI sau de LEGEA BIG BROTHER.

”Va voi propune dumneavoastra  si sper sa obtin sprijinul sa adresez in calitate de presedinte al PSD si in calitate de prim-ministru o invitatie, o scrisoare catre conducerea PNL, adresata doamnei presedinte ALINA GORGHIU si domnului presedinte VASILE BLAGA pentru ca in cel mai scurt timp sa avem o intalnire pe cele 5 teme esentiale:

CITESTE SI: MIRCEA GEOANA: In CATEVA SAPTAMANI vom avea o NOUA MAJORITATE si CALVARUL cu VICTOR PONTA se va incheia 

1. Ce facem cu REVIZUIREA CONSTITUTIEI.

2. LEGEA ELECTORALA, unde deja a avut loc o prima sedinta, dar daca nu avem niste decizii politice discutiile nu au cum sa progrese

3. MASTERPLANUL de TRANSPORT: trebuie sa decidem daca mergem mai departe in varianta convenita cu Comisia Europeana

4. LEGILE SIGURANTEI NATIONALE: eu cred ca discutam in presa si fiecare vorbeste separat. Trebuie sa ne asezam la masa, sa vedem decizia CCR si sa luam o decizie legislativa.

CITESTE SI: Gorghiu despre acordul politic propus de premierul Ponta: Nu este in masura sa initieze angajamente pe 10 ani 

5. Sa vedem in ce masura Parlamentul si Executivul pot interveni in legislatia financiar bancara pentru a preveni viitoare crize, care, din pacate vor aparea de fiecare data”,  se arata in scrisoarea lui VICTOR PONTA.

Sursa foto: adevarul.ro