Victor Slav a dat în judecată statul român

Victor Slav a decis să acționeze în justiție statul român. Prezentatorul de televiziune a fost oprit de Poliție, în urmă cu un an, pentru un control de rutină pe DN1. În urma testării cu aparatul DrugTest, Victor Slav a ieșit pozitiv pentru consum de cannabis, oamenii legii i-au reținut permisul de conducere și i-au făcut dosar penal.

Victor Slav a încercat să demonstreze tuturor că nu a consumat substanțe interzise. Într-un final, a reușit să arate că aparatul Drug-Test a dat un rezultat fals-pozitiv în cazul lui, iar acum este decis să obțină în instanță despăgubiri colosale, pentru că imaginea sa a fost afectată.

Potrivit unor surse judiciare, citate de cancan.ro, în urmă cu câteva zile, Victor Slav a înregistrat, pe rolul  Tribunalului București, împotriva statului român, prin Ministerul Finanțelor, o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare.

În plus, fostul prezentator al Kanal D intenționează să ceară daune materiale uriașe, de ordinul miilor de euro. ”Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de Drug Test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a dezvăluit un apropiat al acestuia pentru cancan.ro.

Sursa foto: click