Victor Slav a plans in momentul in care a semnat actele de divort

Victor Slav a cedat emotional si a izbucnit in plans in momentul in care notarul l-a intrebat daca vrea sa divorteze, a dezvaluit prezentatorul de televiziune Dan Capatos in show-ul pe care il gazduieste la Antena 1.

“Am vorbit cu Bianca astazi. Ce spune ea la telefon e mai interesant decat ce spune la televizor. Daca o vedeti la televizor, ea nu va spune adevarul, nu are rost sa va uitati.

Stiti cum a fost in interior la notar? Cand divortezi te intreaba ca la casatorie: ‘Esti de acord sa divortezi?’ si tu trebuie sa spui raspicat. L-a intrebat pe om, saracul (n.red. Victor Slav): ‘Esti de acord sa divortezi?’ si el a inceput sa planga”, a declarat Dan Capatos.

Si Bianca Dragusanu a declarat la Kanal D ca dupa ce au semnat actele au plans amandoi. Ea a precizat ca niciunul dintre ei nu era sigur pe faptul ca vor sa divorteze.

Citeste si: Bianca Dragusanu si Victor Slav, implicati intr-un accident de masina

“Am vorbit si nici in ceasul al 12-lea nu eram convinsi. Am vorbit despre impacare”, a spus ea, precizand ca nu s-au inteles sa se tina de mana, ceea ce s-a intamplat la intrarea si la iesirea din biroul notarial. Bianca Dragusanu a adaugat ca prin acest fel, Victor Slav a dorit sa o protejeze pe fosta sa sotie.

Sursa foto: rtv.net