VICTOR SLAV are o noua IUBITA cu un trecut TUMULTUOS. FOTO in ARTICOL

VICTOR SLAV si-a refacut viata si se iubeste de aproape doua luni cu o tanara instarita, director economic la o firma de constructii din Capitala. NOUA IUBITA a lui VICTOR SLAV se numeste ALINA MARULIS, are 29 de ani, a mai fost casatorita si se pare ca are un trecut destul de tumultuos, potrivit cancan.ro.

Potrivit unor prieteni, ALINA MARULIS si-ar fi inceput cariera la firma care este acum director ca agent de vanzari. Aceasta ar fi ajuns insa rapid pe o pozitie mai mare, nu tocmai de meritul sau. De asemenea, in timpul casniciei, ea s-ar fi indragostit de un om de afaceri, patron al unei agentii imobiliare din Bucuresti, care era si el insurat. Cei doi ar fi avut o relatie extraconjugala si ALINA MARULIS chiar spera ca acesta sa isi paraseasca sotia pentru ea, noteaza cancan.ro.

Din pacate insa, barbatul nu avea niciun gand sa divorteze, asa ca ALINA MARULIS l-a parasit. Din aceasta relatie insa, ALINA MARULIS nu ar fi ramas doar cu un apartament in zona Popesti Leordeni, dar si cu o masina de lux. Surse apropiate acesteia au marturisit ca NOUA IUBITA a lui VICTOR SLAV ar fi avut o relatie si cu baiatul patronului pentru care lucreaza. Acesta i-ar fi cumparat si el o masina de fite.

ALINA MARULIS si VICTOR SLAV s-ar fi cunoscut in urma cu trei luni. De atunci sunt mai tot timpul impreuna. Mai mult, ei ar fi demarat o afacere impreuna, mai exact o firma de constructii.

Sursa foto: cancan.ro