VICTOR SLAV dezvaluie de ce a fost cu BIANCA DRAGUSANU in Turcia

VICTOR SLAV, indragitul prezentator al rubricii “Meteo” de la Pro TV, a dezvaluit care a fost motivul pentru care a fost cu BIANCA DRAGUSANU in Turcia, de care nu demult a divortat.

Astfel, VICTOR SLAV a declarat, la cateva zile de cand s-a intors din Turcia, ca nu s-a impacat cu BIANCA DRAGUSANU, chiar daca in ultima perioada petrec din ce in ce mai mult impreuna, explicand ca vacanta in TURCIA au petrecut-o ca doi prieteni si nu ca iubiti, scrie Cancan.

SLAV a tinut sa precizeze si faptul ca divortul de BIANCA DRAGUSANU nu este o facatura, adaugand ca plecarea in Turcia a fost ceva spontan. “In momentul de fata Victor si Bianca nu este egal love”, a tinut sa specifice fostul sot al asistentei lui Dan Capatos.

Citeste si: Bianca Dragusanu si Victor Slav ar putea prezenta impreuna o emisiune TV

“Eu fac ce vreau, cand vreau si cum vreau. Dupa Paste, am stabilit impreuna sa plecam impreuna cu cativa prieteni. Divortul nu este o facatura. Aceasta plecare a fost ceva spontan, am zis sa ne relaxam dupa Paste si sa rezolvam anumite lucruri. Nu am plecat ca un cuplu de indragostiti in aceasta vacanta. Am dormit impreuna acolo. Nu intereseaza pe nimeni de ce am plecat eu in Turcia si cu cine. In momentul de fata Victor si Bianca nu este egal love. Suntem oameni maturi, avem o afacere impreuna si ne intalnim foarte des, nu neg acest lucru. Afacerea merge bine si va merge si mai bine. Cand o sa avem ceva de anuntat o sa anunta”, a declarat Victor Slav, potrivit cancan.ro.