Victor Slav e hotarat! Ce decizie a luat dupa escapada Biancai de la Paris

Victor Slav nu vrea impacare cu Bianca Dragusanu!  Intalnirea roscatei cu Adrian Cristea de la Paris pare sa il fi convins pe Victor ca trebuie sa puna capat mariajului.

Bianca Dragusanu a calcat stramb, iar Victor nu pare dispus sa o ierte. Roscata a fugit patru zile de acasa, fara sa ii dea vreo explicatie sotului sau: “Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene in Dubai. Dar atat. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Atata timp cat sotul tau nu stie nimic de tine patru zile, cred ca e suficient”, a declarat vedeta Pro Tv pentru emisiunea “La Maruta”.

Presa tabloida a aflat rapid unde a lipsit Bianca atatea zile: s-a distrat de minune alaturi de Adrian Cristea la Paris. Simtindu-se cu musca pe caciula, Bianca Dragusanu a contraatacat: “Dupa doua saptamani de relatie, Victor ii trimitea mesaje pe ascuns Andei(n.r. – Adam). Nu vreau sa par nici victima, dar nici nu ma las calcata in picioare”, a spus Bianca Dragusanu, convinsa ca fosta iubita a lui Cristea, Denisa Nechifor, i-a facut o inscenare pentru a o desparti de Victor.  Practic, Bianca e convinsa ca intalnirea sa cu fotbalistul la Paris a fost aranjata de Nechifor!

Mama a copilului lui Cristea, Denisa Nechifor, a raspuns acuzatiilor in cadrul emisiunii “La Maruta”. “Nu ma simt in niciun fel! Imi suna telefonul de patru zile continuu. Nu ma intereseaza povestea, nu ma bag. Dar cand cineva ma implica, e firesc sa raspund. N-am trimis eu pe nimeni la Paris sa faca…ceva si apoi sa vina inapoi…

Nu vi se pare ca suntem luati toti de prosti?! De ce trebuie sa vin acum, sa ma disculp?! Suntem luati de fraieri, din pacate cu acordul nostru. Nu am stiut ca Adrian a fost la Paris. Noi am discutat despre fata noastra. I-am zis lui ca daca se va vorbi de mine, ies si vorbesc”, a spus Denisa Nechifor.

Ultima escapada l-a dezamagit peste masura pe Slav, care desi o iubeste pe Bianca vrea divortul. “Nu ma pot baza pe acest om, decizia mea fireasca este sa pun punct. Imi doresc o familie linistita, eu asa am vazut la mine acasa. Se pare ca nu putem”, spune Victor, care incearca sa nu o jigneasca in niciun fel pe Bianca.

 “Eu sunt un om demn. Nu am vorbit urat despre nicio fosta iubita. Cu atat mai putin, despre fosta mea sotie. Ea este o femeie speciala, frumoasa, cu multa ambitie. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva fata de ea si fata de familia ei.”