Victor Slav este cerut zilnic în căsătorie! Mesajele incredibile primite de prezentator dar și cum arată femeia ideală pentru el

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Neînțelegerile din ultimul timp i-au determinat însă să o ia pe drumuri separate, cu promisiunea că vor rămâne prieteni în primul rând de dragul micuței Sofia.

Astfel, Victor Slav a devenit cel mai râvnit și sexy burlac de pe “piață”. Zilnic, coprezentatorul show-ului nocturn WOWbiz primește mii de mesaje de la femei care ar da orice să-l cunoască, scrie wowbiz.ro.

“Ești cel mai frumos bărbat din lume. Mi-aș lăsa imediat soțul, dacă mi-ai cere asta. Te rog, intră pe contul meu și uită-te la poze. Chiar ne potrivim. Te iubesc”, a scris o tânăra. O altă urmașă a Evei a scos “artileria grea” și, fără să se gândească prea mult,  l-a cerut pe Victor de soț.

“Știu cum ești, te-am văzut în multe situații. Bun, elegant, diplomat, educat și superb. Astea sunt cuvintele care te definesc. Victor Slav, ai vrea să fii soțul meu? Am 30 de ani, ochii albaștri și 56 de kilograme, dar mai multe poți să vezi pe instagram-ul meu. Îți mulțumesc”, este unul dintre miile de mesaje halucinante pe care prezentatorul tv le primește de la admiratoare.

Citește și:  DELIA, SCOASĂ DIN SĂRITE DE UN FAN: “EȘTI INCREDIBIL DE IDIOT”! DE CE S-A ENERVAT ARTISTA

Ba chiar unele mai îndrăznețe îi trimit lui Victor imagini cu ele îmbrăcate sumar sau chiat topless. Din păcate însă, protagonistul nostru nu este ușor de cucerit și nici nu este adeptul întâlnirilor cu prietene virtuale.

Victor Slav le-a dat însă, în urmă cu ceva timp, câteva ponturi doamnelor și domnișoarelor care visează la o relație cu el. “Pentru mine femeia ideală nu trebuie să aibă neapărat 1,80 și o silueta de model. Când te îndrăgostești te uiți la alte aspecte. Mie îmi plac mult femeile inteligente, haioase, energice și, dacă se poate, puțin “nebune”. Dacă îi plac și activitățile outdoor, mă declar impresionat”, a declarat vedeta Kanal D.

Sursă foto: wowbiz.ro