Victor Slav s-a enervat și s-a dus peste Alex Bodi

Victor Slav și Alex Bodi au avut o discuție extrem de serioasă. Bianca Drăgușanu spunea că Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav, a fost de față la câteva discuții aprinse dintre ea și Alex Bodi.

După dezvăluirile făcute de fosta sa soție, Victor Slav a simțit nevoia să intervină. Acesta a mers să discute cu Alex Bodi și l-a rugat să n-o mai implice pe Sofia în certurile lor. Victor Slav i-ar fi spus clar și răspicat că fetița lui nu trebuie să fie de față la discuțiile lor.

„Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil.

I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect“, au declarat apropiați ai Biancăi, pentru impact.ro.

Sursa foto: click