Victor Slav, nervos si infatuat. Ce motive sa aiba?

Victor Slav se afla in pragul unei crize de nervi. Circul mediatic la care este supus, alaturi de sotia sa, Bianca Dragusanu, l-a determinat sa reactioneze. A facut-o cu multa ironie la adresa presei tabloide.

Plecarea Biancai Dragusanu la Dubai fara sot a dat nastere speculatiilor care vorbesc despre divortul iminent dintre cei doi. Vedeta Pro Tv a simtit nevoia sa faca lumina in acest caz.

“Eu am ras in hohote la defilarea Biancai, nu am plans.(n.r- ultima reprezentatie de moda a Biancai Dragusanu cand s-a speculat ca aceasta ar fi fost foarte trista) Maine oare ce o sa mai fac? Sunt dezechilibrat si asta este motivul.

Dubai este o destinatie foarte frumoasa, temperatura este exact cum trebuie, nisipul merfect, marea calda. Nu am mers cu Bianca pentru ca e o facatura, totul este o speculatie, am facut-o espre pentru ca lumea sa aiba despre ce sa vorbeasca.

Nu stiam ca lumea se desparte in Dubai. Eu am trimis-o pe Bianca acolo, eu am dus-o, eu o aduc. De ce e atat de important de ce am trimis-o acolo si cand se intoarce? De ce? Economia Romaniei nu mai merge din cauza asta?

Am plans, am ras, acum trebuie sa fac altceva. Pardon, ea, ca ea le face pe toate”, a spus Victor Slav pentru PRO TV.

Sursa foto: facebook.com