Victor Slav se pregateste de proces. Vezi pe cine da in judecata

Victor Slav nu mai suporta presiunea mediatica la care este supus de cand s-a casatorit cu Bianca Dragusanu. Paparazzi au ajuns atat de departe incat au facut rost de biletul de externare al Biancai de dupa avort. Slav e hotarat sa dea in judecata clinica privata unde sotia sa a facut oprirea de sarcina.

“Ce se intampla in momentul de fata e strigator la cer. Sa vad foaie de internare, foaie de externare de la o clinica privata… e greu de crezut. Aceasta clinica privata va fi data in judecata. Fac toate demersurile necesare in acest sens. (…) O clinica privata… ce inseamna privata?”, a spus vedeta Pro Tv in cadrul emisiunii “La Maruta.

Intrebat despre operatia de la Budapesta, pentru care Bianca a avut nevoie de anestezie generala care, in conditiile unei sarcini, nu este recomandabila, Victor a evitat sa spuna daca, atunci Bianca era sau nu insarcinata sau daca ei au ştiut despre aceasta.

“Cand s-a facut anestezia generala, aceasta s-a facut in conditii normale. Nu am facut eu anestezia generala, ci doctorul. Nu vreau sa vorbesc despre asta (n.r.-daca Bianca a fost sau nu insarcinata in timpul interventiei chirurgicale de la Budapesta.)”