VICTOR VIOREL fii bun si LASA-NE in durerea noastra

Asta este fratilor, nu am ce face! Scriu despre VICTOR VIOREL PONTA la greu si pot fi catalogat drept un ziarist basist, penelist, pedelist, pemepist sau mai stiu eu cum, insa nu ma pot abtine! Risc o piatra la rinichi si nu numai! Ce pot eu sa fac daca plagiatorul imberb in ale politicii ne da permanent motive sa ne luam de el, sa radem de el, sa facem misto de el, etc.

Sedinta de buget pentru anul 2015 a fost pana acum un fiasco total sau cronica unui deces financiar banuit de toata lumea, cu studii sau fara! Doamne, Dumnezeule, cum mai falfaia VICTOR VIOREL dosarele si hartiutele cu bugete, socoteli, deficite si mai stiu eu ce prin campania electorala. Le scotea din servieta, le baga in ochii contestatarilor si mai avea un pic si il plesnea pe IOHANNIS cu ele peste ochi la dezbaterile televizate.

CITESTE SI: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’? 

Cum apareau, cum dispareau si iar apareau toate fituicile alea, cred ca si neamul Iosefinilor (n.aut. celebrii prestidigitatori) turba de ciuda. Bai nene, ne uitam la el si mai, mai, ca ne parea rau ca fetita din Cornu scolita la Harvard este la Finante in loc sa fie el marele plagiator care nu stie cand a aderat Romania la NATO.

In schimb acum, omul o da pe VALCOV si ceilalti ciraci din Executivul muribund numarul 3 poate se scoate intr-un fel! VICTORE tata concluzia este una singura! Ti-ai tras-o singur! Ai vrut totul, mult prea repede, fara sa tii cont de anumite etape pe care trebuia sa le parcurgi! Si politica este o curva si nu te iarta, iar acum tu simti asta pe propria piele si cred ca este al dracului de nasol! Partea proasta este ca nici macar baronii nu te mai socotesc util pentru ca nu mai au de ce!

CITESTE SI: Sarbatoarea de 1 mai poluata cu barcagii, parasute si cu multa mazare 

Acum 5 ani radeam de GEOANA si reactia “Mihaela dragostea mea”, in schimb acum ne ia plansul cand vedem unde am ajuns si ce ne asteapta. Fii bun, in acest al 12-lea ceas, si lasa-ne in durerea noastra…….

Sursa foto: realitatea.net