Victoraș Micula în curul gol! Prințișorul ”Frutti Fresh” șantajat cu poze compromițătoare

O fotografie incendiară cu Victoraş Micula a început să circule, de joi, pe internet, devenind virală, informează cancan.ro. În poza cu pricina, fiul miliardarului Viorel Micula apare gol-puşcă, într-o parcare, în apropierea unui Mercedes G Klasse.

Poza cu pricina ar fi fost făcută după un chef monstru, în împrejurări tulburi. Prinţişorul ”Frutti Fresh” a povestit, iniţial, unor apropiaţi, în urmă cu aproximativ trei luni, că a fost fotografiat gol de un prieten, la duş, nicidecum în stradă sau în parcare. Mai apoi, aşa-zisul prieten a început să dea share fotografiei, pentru început într-un grup restrâns.

Cum s-a ajuns aici? “Prietenul” i-ar fi cerut bani cu împrumut lui Victoraş, iar, când a fost refuzat, a recurs la şantaj. Fiul miliardarului nu a cedat, aşa că poza a devenit, de data asta, virală. Printre internauţi circulă informaţia că Victoraş ar fi încercat, totuşi, când a văzut că imaginea cu el gol circulă cu frenezie pe internet, să ofere 10.000 de euro oricui ar putea să o facă să dispară. Prea târziu, însă.

Sursa text: cancan.ro