Victoraș Micula, protejat de judecători! Beizadeaua este acuzată de 31 de infracțiuni

Victoraș Micula, fiul magnatului Viorel Micula, este în continuare protejat de judecători, magistrații respingând și a doua cerere de arestare pe numele beizadelei.

Victoraș Micula este protejat de judecători într-un nou dosar în care este acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Acesta este acuzat că în 2019, a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea şi a cumpărat, deţinut şi folosit, fără autorizaţie, mai multe arme letale de vânătoare, printr-un interpus.

Judecătorii au ajuns foarte repede la concluzia că „băiatul de bani gata”, Victoraș Micula, este nevinovat și au formulat verdictul pe scurt fără ca judecătorul de drepturi şi libertăţi să dezvolte şi argumentele care au stat la baza hotărârii sale, notează Adevărul. Cu toate acestea hotărârea judecătorească nu este definitivă și poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bihor.

Noua cerere de arestare a fost formulată de procurorul Gabriela Antohi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pe 13 aprilie, într-un dosar trimis în faţa instanţei în care fiul magnatului Viorel Micula a fost inculpat în total pentru 31 de infracțiuni, dintre care, 18 infracţiuni pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sursa foto: adevarul