Victorie superba pentru SIMONA HALEP in primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP a debutat cu dreptul in editia 2015 a TURNEULUI CAMPIOANELOR. Romanca a invins-o pe FLAVIA PENNETTA, scor 6-0, 6-3, reusind astfel sa razbune infrangerea din semifinala din acest an a US OPEN.

Romanca a inceput ca din tun partida si nu i-a lasat nicio sansa italiencei in primul set, pe care si l-a adjudecat la zero. Al doilea set a inceput mai echilibrat, pana la 4-3 fiecare jucatoare reusind sa isi castige serviciul. La 5-3 Halep reuseste un break si castiga si game-ul urmator pentru serviciu pentru a-si adjudeca si al doilea set. 

Scor final 6-0, 6-3 pentru HALEP, care s-a impus in doar 70 de minute in primul meci din GRUPA ROSIE. 

CITESTE SI: SIMONA HALEP, INAINTE DE STARTUL TURNEULUI CAMPIOANELOR: ACUM STIU CUM SA JOC IMPOTRIVA SHARAPOVEI

“Am inceput perfect meciul, am jucat cel mai bun tenis, agresiv, inteligent. M-am bucurat de meci, ma simt bine la Singapore si le multumesc celor care m-au sustinut. Da, fiecare meci de aici este precum o finala. Flavia este o jucatoare foarte buna, stiam asta de la inceput. Am venit aici increzatoare si vreau sa ma bucur de acest final de sezon”, a declarat Simona dupa terminarea partidei.

Halep este cap de serie numarul 1 la TURNEUL CAMPIOANELOR, dupa retragerea SERENEI WILLIAMS. In GRUPA ROSIE mai fac parte MARIA SHARAPOVA si AGNIESZKA RADWANSKA. 

Sursa foto: usopen