VIDEO +18. A intrat GOALA in magazin. Nu o sa-ti vina sa crezi ce a URMAT!

O tanara nonconformista a avut o aparitie surprinzatoare intr-o benzinarie din Polonia. Femeia si-a cumparat un sandwich fara sa poarte nimic pe ea. Mai ciudat a fost ca atat angajatii, cat si clientii magazinului au ignorat-o complet, comportandu-se de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Filmuletul postat pe internet arata cum tanara complet dezbracata intra intr-o benzinarie si isi alege un sandwich si un suc. Apoi, fara nici o jena, femeia se aseaza la coada si asteapta sa isi plateasca cumparaturile. In tot acest timp, tanara nu a atras nici o privire din partea persoanelor aflate in acel moment in magazin. 

Citeste si: VIDEO. INCREDIBIL. OUA LANSATE DIN VAGIN – ARTA STRADALA!

Unul dintre clienti, Cezar Zawadzki (34 de ani), a filmat cu telefonul mobil intreaga scena.

“M-a ignorat complet si nu parea sub influenta alcoolului sau a drogurilor. S-a asezat rabdatoare la coada, asteptand sa-si plateasca sucul si sandwich-ul. Erau peste 30 de grade afara, insa ceea ce m-a surprins cel mai mult nu a fost nuditatea, ci faptul ca toti ceilalalti s-au comportat de parca ar fi fost ceva normal.

Casiera a servit-o de parca nimic nu s-a intamplat, iar angajatii din benzinarie au ignorat-o, nici macar nu au aruncat o privire inspre ea. Dupa ce a platit a iesit din magazin si si-a vazut de drum, de parca ar fi cel mai normal lucru din lume”, a povestit barbatul, potrivit editiei electronice a tabloidului Mirror.

ACESTE FETE AU ORGASM IN TIMP CE CANTA! VIDEO INTERZIS MINORILOR

Sursa foto si video: youtube.com, rewalls.com