VIDEO. Incredibil. OUA lansate din VAGIN – arta stradala!

Atunci cand realizeaza o opera de arta, ARTISTII au diferite viziuni, unele destul de controversate. Este si cazul lui MILO MOIRE, o pictorita care isi foloseste propriul trup pentru lucrarile sale. Mai precis, tanara “depune” OUA injectate cu cerneala si vopsea acrilica direct pe o panza alba.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Aflata in fata unei multimi de oameni intr-o piata publica din Germania, MILO MOIRE nu a avut nici o retinere in a se urca DEZBRACATA pe o platforma deasupra unei panze albe. Aici, ARTISTA  a pictat cu ajutorul unor OUA INJECTATE cu diverse culori carora le-a dat drumul sa cada direct din vagin. OUALE s-au spart si au format astfel un TABLOU abstract original.

MILO MOIRE a numit aceasta tehnica de pictura “Plop Egg” si a descris-o drept o “arta condusa de intuitie”, iar pentru a o realiza se foloseste de “sursa originala a feminitatii – vaginul”.

Citeste si: VIDEO VIRAL. MOMENTUL IN CARE UN TANAR ESTE LOVIT IN FATA DE UN BOCANC IN TIMP CE ISI FACEA UN SELFIE

Desi a fost realizat intr-un mod cu adevarat inedit, TABLOUL a iesit destul de bine, insa tehnica folosita nu poate trece neobservata. Videoclipul artistei care “depune” OUA a fost postat pe 12 aprilie pe portalul YouTube, iar de atunci a fost vizualizat de aproape doua milioane de ori.

Sursa foto si video: theguardian.com, youtube.com