VIDEO ACCIDENT GRAV la iesirea dinspre Urziceni: 3 MORTI si 4 RANITI. Unul din soferi a fost DECAPITAT. UPDATE

Un accident rutier a avut loc sambata dimineața pe drumul european 85, la iesirea dinspre Urziceni spre Buzau. In urma impactului, doua persoane au murit, iar alte cinci sunt in stare grava, informeaza B1 TV.

UPDATE 13:15: Inca o victima in urma teribilului accident petrecut in aceasta dimineata pe drumul european 85. In urma impactului, doua persoane au murit, iar alte cinci au fost initial in stare grava, informeaza B1 TV. Ulterior, una din cele cinci persoane ranite a murit.

Imaginile de la locul accidentului sunt de cosmar. Parti din cele trei vehicule sunt imprastiate cateva zeci de metri, iar unul din soferi a fost decapitat.

In accident au fost implicate doua masini mici, dar si un microbuz cu numar de Ucraina. Cele cinci persoane grav ranite au fost internate la Spitalul Urziceni.

CITESTE SI: CARAS-SEVERIN: Un TIR s-a ciocnit cu un TREN DE PERSOANE

Motorul microbuzului a zburat la zeci de metri, ceea ce a dus la prabusirea acestuia peste una din masinile mici implicate in tragicul accident.

La fața locului, au ajuns si elicoptere SMURD. Circulația este deviata pe camp, mai exact pe niste terenuri agricole.

CITESTE SI: MAE: Romanii implicati intr-un ACCIDENT FEROVIAR la PLOVDIV au suferit RANI USOARE.UPDATE

”Se circula ingreunat, mai precis la iesirea din Urziceni catre Buzau. Nu stim ce s-a intamplat. Traficul este aglomerat, a fost anuntat ca s-a format o coloana de vehicule. Speram sa se reia traficul in circa 15 minute”, a declarat Alina Rabuga, comisar Centrul Infotrafic.

Sursa video b1; sursa foto politiarutiera