VIDEO INCREDIBIL. Ce ii face acest TANAR unei fete MOARTA de BEATA!

Un filmulet care arata ce ii face un TANAR unei FETE care a BAUT prea mult a devenit viral pe internet. Mesajul din spatele acestui videoclip este ca indiferent de situatia in care se afla o FEMEIE, barbatul ar trebui sa o trateze cu respect.

Filmarea incepe cu un TANAR care porneste o camera video. Pe canapea, in spatele lui, se afla o FATA, despre care barbatul spune ca a BAUT prea mult. Dupa ce ii arunca o privire cu subinteles, tanarul din imagini isi intreaba privitorii de sex masculin ce cred ei ca ii va face acum.

Citeste si: ACESTE FETE AU ORGASM IN TIMP CE CANTA! VIDEO INTERZIS MINORILOR

In loc sa profite de ea, asa cum a lasat sa se inteleaga, TANARUL face mai multe gesturi prin care dovedeste ca este un barbat adevarat si nu abuzeaza de o FATA BEATA. Dupa ce ii asaza o perna sub cap si o inveleste, TANARUL ii aduce si o cana de cafea pentru a-i face trezirea mai placuta si a-i atenua durerea de cap.

La final, barbatul incheie filmarea de aproape 26 de secunde cu un mesaj adecvat: “Barbatii adevarati trateaza femeile cu respect!”

Video-ul este realizat drept raspuns la cazul Steubenville. Violul de la Steubenville petrecut in august 2012 a ajuns in atentia lumii dupa ce hackerii au publicat pe Internet mai multe mesaje, postari de Twitter, fotografii si chiar un clip in care apareau doi adolescenti alaturi de o fata aflata in stare de inconstienta dupa consumul unei cantitati necunoscute de alcool sau alte substante.

Fata a fost violata in repetate randuri.

IMAGINI SPECTACULOASE! ASA SE ANTRENEAZA FEMEILE-BODYGUARD IN CHINA

Sursa foto si video: youtube.com