VIDEO. Acesta este momentul cand un JAGUAR ATACA UN CAIMAN!

Lupta pentru supravietuire in savana este dura si de multe ori animalele recurg la diverse tertipuri pentru a se asigura ca au castig de cauza. Filmuletul de mai jos este dovada vie ca JAGUARII sunt unele dintre cele mai inteligente si abile feline de pe pamant.

Filmuletul, surprins pe camera de fotograful Sally Eagle, arata cum JAGUARUL il ia prin surprindere pe CAIMANUL care se relaxa la soare. Felina se apropie chiar prin apa, intocmai ca un crocodil dibaci, dupa care intr-o secunda isi infige coltii in spatele reptilei de doi metri, in acest fel blocandu-i orice sansa CAIMANULUI de a scapa.

Citeste si: EMOTIONANT. CE A FACUT O LEOAICA CU ACEST PUI DE BABUIN DUPA CE I-A UCIS MAMA. GALERIE FOTO

Mai mult, JAGUARUL de 130 de kilograme il trage rapid pe CAIMAN in apa si dispare cu el in tufisuri.

Momentul surprinzator a fost surprins pe pelicula in Pantal, Brazilia, o zona tropicala cu sol spongios din America de Sud.   

JAGUARII sunt foarte buni inotatori si nu ezita sa intre in confruntari cu CAIMANII sau chiar ANACONDE mai mici, atat in apa, cat si pe uscat. CAIMANII sunt rudele sud-americane ale crocodililor si vaneaza, in principal peste, amfibieni, dar si alte reptile, inclusiv din propria specie.

INTALNIREA EMOTIONANTA DINTRE UN BARBAT SI CATIVA LEI. VIDEO

Sursa foto si video: telegraph.co.uk, youtube.com