VIDEO ADRIANA SAFTOIU taxeaza GAFELE purtatorului de cuvant al PRESEDINTIEI

Purtatorul de cuvant al PDL, ADRIANA SAFTOIU, fost purtator de cuvant al lui TRAIAN BASESCU, a comentat, luni seara, in emisiunea „Actualitatea Romaneasca” de pe B1 TV, gafa purtatorului de cuvant al presedintelui KLAUS IOHANNIS, privind numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU si intalnirea de la Cotroceni.

„Din pacate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur ca retelele de socializare au un rol foarte mare, dar nu e eficient sa folosesti doar reteaua de socializare cand trebuie sa faci comunicare institutionala. COMUNICAREA institutionala despre intalniri cred ca trebuie realizata prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate si prin retelele de socializare, dar ulterior”, a spus ADRIANA SAFTOIU.

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost numit CONSILIER PERSONAL al presedintelui KLAUS IOHANNIS 

Referitor la afirmatiile TATIANEI NICULESCU BRAN, despre aspectul Palatului Cotroceni, ea a adaugat ca nu „a ales un moment potrivit sau o maniera potrivia pentru a prezenta aceste lucruri”.

CITESTE SI: Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook: Multe birouri de la Cotroceni mai pastreaza inca mobilierul vetust din vremea comunismului 

„Doamna NICULESCU e scriitor si relatarile sale tin de aceasta sensibilitate pe care o are si nu s-a adaptat suficient la rigorile pe care le presupune functia unui purtator de cuvant, dar aceste lucruri le va corecta in viitor”, a mai spus SAFTOIU. 

Sursa foto si video: B1 tv