VIDEO PATRU EXPLOZII AU AVUT LOC LA METROUL din BRUXELLES. 15 MORTI. UPDATE

Alta EXPLOZIE a avut loc, marti dimineata, la METROUL din BRUXELLES, mai precis la statia MAELBEEK. Deflagratia s-a produs la putin timp dupa DUBLA EXPLOZIE de pe AEROPORTUL ZAVENTEM.

UPDATE 12.55: BILANTUL DECEDATILOR de la METROU a crescut la 15, noteaza presa belgiana.

UPDATE 11.05: Potrivit ultimelor informatii din presa belgiana si franceza, o serie de patru EXPLOZII au avut loc in diferite statii de METROU din BRUXELLES, principalele locatii vizate fiind MAELBEEK si SCHUMAN. In urma acestora au DECEDAT zece persoane!

Mai multi martori oculari au filmat si au fotografiat la fata locului. Guvernul belgian a declarat nivelul patru de alertă terorista, nivelul maxim, pentru toata tara. Statia MAELBEEK se afla la 400 de metri de sediul Comisiei Europene. Toate persoanele din statia de metrou SCHUMAN, aflata langa statia MAELBEEK, au fost evacuate.

Un barbat aflat in metrou in timpul exploziei povesteste pe TWITTER momentele de panica prin care au trecut calatorii. “Am auzit o explozie puternica, imediat ce am plecat din statia Schuman si ne indreptam spre MAELBEEK. Metroul s-a oprit brusc si am fost evacuati. Era foarte mult fum”, povesteste Evan Lamos.

 

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: twitter