VIDEO NEBUNESC. Tu ai curaj sa te dai pe cel mai INFRICOSATOR tobogan cu apa din lume?

Nebunie curata! Asa ar putea fi descris TOBOGANUL cu apa Verruckt, cel mai inalt de acest fel din lume, cu o inaltime de peste 50 de metri. TOBOGANUL se afla intr-un parc acvativ din SUA si abia a fost testat de primii doi oameni.

Dupa mai multe intarzieri legate de o data oficiala de deschidere, Verruckt, cel mai inalt TOBOGAN din lume, inca nu este accesibil publicului, insa asta nu inseamna ca oamenii nu il si testeaza. Primii doi curajosi sunt designerul parcului acvatic, Jeff Henry, alaturi de inginerul TOBOGANULUI, John Schooley.

Citeste si: AU FOST LA UN PAS DE MOARTE! VIDEO

Celor doi le-a trebuit ceva curaj, avand in vedere ca inaltimea de la care cad este cu adevarat ametitoare, 51.2 metri, cat o cladire de 17 etaje. Adrenalina este asigurata si de viteza cu care coboara doritorii de senzatii tari pe TOBOGANUL american, respectiv 104.6 km/h.

Verruckt inseamna “nebun” in germana, iar designul sau a fost inspirat din cel al roller-coasterelor, cu o cadere mai inalta decat cascada Niagara, scrie Mashable.

Verruckt, care se afla in orasul Kansas City din SUA, a intrat in Cartea Recordurilor in luna mai, devenind astfel, oficial, cel mai inalt TOBOGAN cu apa din lume. Inainte de Verruckt, cel mai inalt tobogan cu apa din lume era Kilimanjaro, din Brazilia, cu o inaltime de 49 metri.

Filmuletul cu cei doi temerari a fost postat pe YouTube saptamana trecuta si a fost filmat cu o camera GARMIN VIRB Action. Urmareste vidoclipul de mai jos si spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

VIDEO VIRAL. O BUNICUTA DE 78 DE ANI SE DA PENTRU PRIMA DATA INTR-UN ROLLER COASTER

Sursa foto si video: youtube.com, theverruckt.com, gadgetreview.com