VIDEO SENZATIONAL. Asa CURETI un mar in mai putin de 2 secunde!

Un filmulet in care MERELE sunt DECOJITE cu o rapiditate extraordinara a devenit viral pe internet. Un american se foloseste de o bormasina si de un cutit-razatoare pentru a “dezbraca” de coaja un MAR in mai putin de doua secunde!

Gospodinele care vor sa gateasca compot sau placinta de MERE nu vor mai trebui sa piarda timp pretios in DECOJIREA pretioaselor fructe. Cu ajutorul unei metode ingenioase, kilogramele de MERE vor fi curatate intr-un timp foarte scurt.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. CE II FACE ACEST TANAR UNEI FETE MOARTA DE BEATA!

Folosindu-se de o galeata, un cutit pentru DECOJIT si o bormasina, americanul din imaginile de mai jos a reusit sa reduca drastic timpul petrecut la o astfel de sarcina plictisitoare, scrie Mirror. Astfel, pentru fiecare MAR DECOJIT, barbatul nu pierde mai mult de doua secunde.

Si pentru ca nimic nu se pierde, fiul americanului a confirmat internautilor ca resturile ramase in urma procesului de DECOJIRE sunt trimise unei ferme locale. Clipul a devenit viral pe internet si are peste 850.000 de vizualizari in cateva zile de la postare.

Nu este prima data cand unelte pentru constructii sunt folosite in bucatarie. Recent, Mondo News a prezentat o alta metoda ingenioasa, cu ajutorul careia o galeata de CARTOFI este curatata in mai putin de un minut!

VIDEO VIRAL. ASA CURETI O OALA DE CARTOFI IN 50 DE SECUNDE! METODA FACE FURORI PE INTERNET

Sursa foto si video: youtube.com, boredombash.com