VIDEO. Incredibil ce a putut face un PUI URS NEGRU. O turista a filmat TOTUL!

Un pui de URS, alaturi de mama lui, face furori intr-un VIDEOCLIP postat pe internet de o turista din SUA, aflata intr-o vizita intr-un parc national din Texas.

In cazul in care te-ai intrebat daca si URSII au abilitati de ALPINISTI si se pot catara pe peretii de stanca ai muntilor, acest filmulet iti va oferi raspunsul cautat. O femeie din SUA, aflata in vizita in Parcul National Big Bend din Texas, a surprins un pui de URS NEGRU MEXICAN, o specie aflata pe cale de disparitie, cum se catara pe o stanca pe canionul Santa Elena.

Citeste si: VIDEO. O VEVERITA SE LUPTA CU UN SARPE. CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE TE VA UIMI

Filmarea realizata anul acesta pe 21 martie, surprinde momentul cand micutul pui de URS da dovada de o abilitate iesita din comun in incercarea de a-si ajunge mama din urma. Micutul animal nu se lasa cu una cu doua si urca peretele vertical exact ca un om. Cei doi URSI escaladeaza zidul de piatra pana la o poteca aflata destul de sus.

Imaginile de mai jos demonstreaza ca URSII sunt niste cataratori experimentati, ale caror calitati pot fi invidiate pana si de ALPINISTII profesionisti.

Citeste si: SANCTUARUL DE URSI “LIBEARTY” DE LA ZARNESTI, DESCHIS ZILNIC PENTRU VIZITATORI

Filmarea a fost realizata de Stephanie Latimer si postata pe YouTube pe 12 aprilie. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de peste 2.2 milioane de ori si a adunat peste 500 de comentarii.

Sursa foto si video: wideopenspaces.com, youtube.com, evafox1.weebly.com