VIDEO AVION DOBORAT. Momentul in care un SEPARATIST ia un INEL ce ar apartine uneia dintre victime

Un filmulet postat pe internet arata cum un barbat, despre care se banuieste ca ar fi un SEPARATIST prorus, cauta in resturile avionului doborat in Ucraina si gaseste ceea ce pare a fi o VERIGHETA a uneia dintre victime.

Pe imagini se vede cum mai multi barbati se afla la locul tragediei si aduna tot felul de lucruri intr-un camion. La un moment dat, se observa cum un barbat in haine militare, despre care se crede ca ar fi un SEPARATIST, pare a gasi un INEL DE AUR la locul tragediei, informeaza editia electronica a tabloidului britanic The Mirror.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: OPERATIUNILE DE CAUTARE A TRUPURILOR PASAGERILOR AU FOST FINALIZATE

Potrivit sursei citate, imaginea nu a fost verificata dintr-o sursa independenta, insa pe Twitter se sugereaza ca BIJUTERIA apartinea unei victime a tragediei aviatice. Soldatul pune INELUL intr-o cutie si se intoarce sa o duca undeva. Din acest moment nu se stie ce s-a intamplat in continuare, insa pe filmulet se pot vedea alti barbati care incarca resturile avionului intr-un camion.  

Unii internauti au sugerat ca SEPARATISTUL ar cauta dovezi pentru a identifica cui ar apartine INELUL gasit. Te invitam sa urmaresti filmuletul si sa ne spui parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

AVION DOBORAT UCRAINA: RUSIA DA CARTILE PE FATA – IATA VINOVATII PENTRU DOBORAREA AVIONULUI!

Sursa foto si video: mirror.co.uk, youtube.com