VIDEO BATAIE la Primaria Miroslovesti: Primarul, viceprimarul si un secretar, LOVITI de un individ

Primarul, viceprimarul si un secretar din cadrul Primariei Miroslovesti au fost victimele unui individ care a dat buzna in cladire si i-a loviti cu pumnii si picioarele pana cand un consilier a intervenit.

Agresorul nu a fost nici macar jenat de portar sau de consilierii care priveau scena ca la circ. Salvarea a venit de la un consilier local mai corpolent, care l-a linistit pe individ cu mai multe palme si cativa pumni, informeaza B1 TV. 

Incidentul s-a petrecut in comuna Miroslovesti la finalul lunii iunie, inainte de o sedinta a Consiliului Local. 

Pe imaginile surprinse de una din camere se vede cum secretarul Danut Ciobanu intra in sediul Primariei. Cand vrea sa plece, un individ ii aplica doua lovituri. 

CITESTE SI: MOMENT SOCANT IN CUPA ROMANIEI! ANTRENORUL BELEA L-A LUAT LA BATAIE PE ARBITRU (VIDEO)

Cand aude scandalul, Liviu Aioanei, viceprimarul comunei, iese din birou si incearca sa il opreasca pe agresor. Nu are sorti de izbanda si iese si el sifonat. In acest moment, Ionut Gospodaru, primarul localitatii, isi face aparitia. Omul incearca sa tempereze starea conflictuala, dar o incaseaza la randul lui. Individul violent ii aplica un pumn peste fata, dupa care iese nestingherit. 

Cand parea ca s-a terminat scandalul din incinta primariei, agresorul intra in birou peste primarul si viceprimarul localitatii Pascani. Acolo, ii loveste din nou pe cei doi, dupa care iese cu mainile in buzunar. 

CITESTE SI: VIDEO BATAIE LA PRIMARIA DIN CHISINAU! CHIRTOACA, TRAS de URECHI de ION CEBAN

Cel care a pus capat conflictului a fost pana la urma un consilier local corpolent. Acesta il “potoleste” pe agresor cu mai multe palme si un pumn.

Cel care a snopit in bataie conducerea Primariei este Vasile Croitoru. Individul, impreuna cu alti cetateni, au mai facut in ultimul timp scandal in sediul institutiei, fapt pentru care Politia a fost sesizata de trei ori. El acuza ca a pierdut subventii agricole de la APIA din cauza functionarilor, insa in realitate, sustin cei de la NewsPascani.com, acesta nici macar nu ar avea terenurile in exploatare ori proprietate.

Conform altor informatii, sustine aceiasi sursa, se pare ca la mijloc ar fi vorba despre o actiune pusa la cale de adversarii politici ai primarului, aceiasi care au incercat sa organizeze un referendum pentru ca satul Verseni sa treaca la comuna Ciohorani. Ancheta Politiei este in curs de desfasurare.

Sursa video www.youtube.ro; foto www.citynews.ro