VIDEO BILANTUL PRIMELOR 100 DE ZILE PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS LA COTROCENI. UPDATE

“Azi se implinesc 100 de zile de cand sunt Presedintele Romaniei. Aceasta perioada este un prim pas catre Romania pe care o construim impreuna“, a scris marti Klaus Iohannis pe contul sau de Facebook, unde a postat si un clip video de 2,52 de minute cu principalele sale realizari. Clipul prezinta diferite momente esentiale din mandatul sau, montate pe fundal muzical, dar fara cuvinte. Explicatiile apar sub forma unor burtiere.

UPDATE 16.55: Presedintele KLAUS IOHANNIS a postat, marti dupa-amiaza, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook in legatura cu activitatea sa ca sef al statului in primele 100 de zile de mandat.

KLAUS IOHANNIS arata in mesaj ca in aceste moment “cuvintele-cheie ale acestei perioade sunt: justitie, educatie, reconstructie, reforma, consens, prosperitate, incredere, viitor”.

“In primele 100 de zile de mandat, m-am adresat, cu diferite ocazii, unor institutii ale statului sau publicului. Cuvintele-cheie ale acestei perioade sunt: justitie, educatie, reconstructie, reforma, consens, prosperitate, incredere, viitor. Viitorul Romaniei si prosperitatea cetatenilor ei depind, in mare masura, de reconstructia clasei politice, de increderea in justitie si consensul in privinta luptei anticoruptie, dar si de o reforma realista a sistemului de educatie in acord cu piata muncii”, a scris KLAUS IOHANNIS pe pagina sa de Facebook.

Printre imaginile care se deruleaza in videoclip apare semnarea acordului politic pentru finantarea armatei, vizita la NATO, vizita Victoriei Nuland la Bucuresti, vizita la o unitate militara, ceremonia de Ziua unirii principatelor, fotografii in mijlocul tinerilor, vizitele la Bruxelles, intalnirile cu liderii partidelor politice, imagini de la bilantul DNA, vizita la Laserul de la Magurele, vizita la copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, imagini din vizitele externe si altele.

[hdvideo id=1109 ratingscontrol=on views=on title=on]

Sursa foto si text: presidency.ro, facebook / klaus iohannis