VIDEO BUCHAREST FASHION WEEK 2014: HARMONT & BLAINE isi prezinta colectia TOAMNA-IARNA 2014-2015

La aceasta editie a BUCHAREST FASHION WEEK va participa si cunoscutul brand HARMONT&BLAINE, pentru prima oara de la intrarea pe piata romaneasca de profil care s-a produs in primavara acestui an.

Designerii HARMONT& BLAINE vor prezenta colectia TOAMNA-IARNA 2014-2015, o colectie inspirata de traditia rurala italiana in culori tipice de sezon.

HARMONT & BLAINE Menswear este influentata de creativitatea detaliilor surprinzatoare care denatureaza clasicul cu pete de culoare luminoase, patch-uri personalizate si efectele brute de fire imprimate si suprafete rustice.

CITESTE SI: BUCHAREST FASHION WEEK 2014: EVENIMENTUL din perioada 1-6 decembrie, gazduit la Ambasad’Or 

Scurta prezentare HARMONT & BLAINE:

“Harmont & Blaine” este una dintre firmele de succes din lumea modei, o afacere care isi are radacinile in orasul italian Napoli. Un model de succes despre cum sa te impui in lumea modei din Italia, acolo unde piata este extrem de competitiva in acest domeniu, iar pretentiile consumatorului avizat sunt un etalon la nivelul caruia trebuie sa te ridici cu fiecare colectie sau fiecare creatie in parte.

“Harmont & Blaine” a aparut, sub forma unei mici afaceri de familie, undeva la mijlocul anilor 1980. Un proiect gandit, nascut si crescut intr-un colt suberb al Italiei, mai precis in zona golfului orasului Napoli, un veritabil paradis unde aerul, pamantul, marea si soarele se intrepatrund pentru a da nastere unor imagini si peisaje care iti taie resuflarea.

“Harmont & Blaine” reprezinta una dintre cele mai dinamice si de succes realitati ale industriei modei, iar acest succes se datoreaza, in mare masura, ideii antreprenoriale care reflecta coerenta si inovatia originalului. Societatea evolueaza, stilul se schimba si barbatii trebuie sa fie permanent in ton cu aceasta evolutie. Fiecare creatie marca “Harmont & Blaine” provine din observatia atenta a designerilor sai care se ghideaza dupa urmatorul motto: “Oamenilor trebuie sa le oferi elemente de coerenta a respectului fata de stilul de viata la care aspira fiecare dintre ei”.

CITESTE SI: BUCHAREST FASHION WEEK 2014: Presedintele European Fashion Council va fi prezent la BFW 

Creatiile “Harmont & Blaine” propun un aspect nou care satisface nevoile, in permanenta schimbare, ale barbatului modern. “Harmont & Blaine” respinge si dezintegreaza  abordarea traditionala si repetitiva a unui cerc vicios al trendului din dorinta de a oferi creatii mai interesante si atragatoare.

Aceste valori au stat in spatele ideii din care s-a nascut aceasta afacere care a crescut odata cu anii si care, la ora actuala, reprezinta un brand al stilului de viata luxos cu mostenire mediteraniana, recunoscut si apreciat in intreaga lume.

Bornele “Harmont & Blaine”:

1995 – Prima colectie a fost lansata la Capri

2001 – Primul magazin este deschis la Capri

2004 – Primul magazin din afara Italiei este deschis la Miami

2005 – Este lansata prima colectie pentru copii “Harmont & Blaine Junior Collection”

2008 – Lansarea colectiei de incaltaminte

2009 – Prima cafenea “Harmont & Blaine” se deschide in statiunea Costa Smeralda din Sardinia

2010 – Lansarea colectiei pentru femei

2014 – Lansarea primului magazin din Romania.

Sursa foto si video: youtube.com, harmontblaine.it