VIDEO CALAUL STAT ISLAMIC “JOHN JIHADISTUL” prezentat in adolescenta

O inregistrare video cu MOHAMMED EMWAZI, identificat de autoritati ca “JOHN JIHADISTUL”, a fost data publicitatii de postul de televiziune CNN. In inregistrare, adolescentul MOHAMMED EMWAZI apare jucandu-se in curtea unei scoli.

Potrivit CNN, in imagini se vede un adolescent plimbandu-se printre ceilalti colegi in curtea unei scoli din Londra. La un moment dat, MOHAMMED EMWAZI primeste o minge de baschet pe care o loveste cu piciorul.

Intr-un material realizat de CNN, o fosta profesoara vorbeste despre MOHAMMED EMWAZI. “Era un copil timid, retras, insa nu a creat niciodata probleme grave. Avea note foarte bune”, a declarat aceasta.

CITESTE SI: VIDEO GAFA URIASA facuta de CNN: PUTIN prezentat drept unul dintre liderii STAT ISLAMIC 

MOHAMMED EMWAZI ar fi fugit din Marea Britanie, peste Canalul Manecii, ascuns in spatele unui TIR, pe cand suspectii de terorism “de nivel scazut” nu erau monitorizati adecvat, eforturile vizand atunci securizarea Jocurilor Olimpice.

MOHAMMED EMWAZI ar fi fugit la inceputul lui 2013 din Marea Britanie in Turcia, de unde ar fi trecut in Siria, pe o ruta folosita de obicei de catre imigranti ilegali, potrivit ziarului The Times.

MOHAMMED EMWAZI ar fi reusit sa fuga intr-o perioada in care eforturile de urmarire a asa-zisilor suspecti “periferici” au fost abandonate, politia britanica si serviciul britanic de securitate interna MI5 concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice (JO) de la Londra din 2012, relateaza The Independent online.

MOHAMMED EMWAZI a fost demascat saptamana trecuta ca fiind infamul militant britanic din cadrul gruparii STAT ISLAMIC (SI) care a aparut intr-o serie de inregistrari video ale unor DECAPITARI.

CITESTE SI: VIDEO SOCANT STAT ISLAMIC isi plimba prizonierii in CUSTI inainte de EXECUTIE 

Absolvent al Universitatii din Westminster, MOHAMMED EMWAZI era cunoscut MI5, iar numele sau era inscris pe o lista cu suspecti a Ministerului britanic de Interne, ceea ce l-a impiedicat anterior sa paraseasca tara.

Parintii lui MOHAMMED EMWAZI au afirmat saptamana aceasta ca “nu exista dovezi” ca fiul lor este “JOHN JIHADISTUL”. “Nu exista nicio dovada ca barbatul aratat in inregistrari video si fotografii este fiul meu, asa cum a afirmat presa in ultimele zile”, a declarat tatal sau.

Sursa foto si video: bbc.co.uk, youtube.com