Video. Cântăreață însărcinată în șase luni, împușcată în cap în timpul unui concert! Motivul este aberant

Cântăreața a fost împușcată în cap chiar în timpul unui concert pe care îl susținea. Momentele tragice din timpul acelui concert au reușit să șocheze întreaga planetă, iar din câte se pare tânăra artista a fost dusă de urgență la spital, în minutele următoare. Din păcate, însă, medicii nu au mai reușit să facă nimic că să o salveze, informează mirror.co.uk.

Interpreta era gravidă în 6 luni și urmă să devină mămică, fiind cât se poate de mândră de acest lucru. Fanii ei au fost absolut cutremurați de întregul incident îngrozitor, mai ales că motivul pentru care ea și-a găsit sfârșitul a fost cu totul aberant. Pe nume Samina Samoon, cântăreața se afla pe o scenă din Pakistan și susținea un concert, atunci când și-a găsit sfârșitul. Aceasta avea doar 24 de ani, și în lunile care urmau se pregătea să devină mămică, fiind însărcinată în 6 luni.

Totodată, motivul pentru care Samina Samoon a fost împușcată în cap a fost considerat cât se poate de aberant. Chiar în timpul acelui concert, artista a refuzat să se ridice de pe un scaun câtă vreme își interpreta melodiile. Considerând că acest lucru e o lipsă totală de respect, un bărbat pe nume Tarique Ahmed Jatoi, care asista la acel concert ce avea loc în satul Kanga, din Pakistan. Cel mai probabil, bărbatul a decis să ia măsuri și să îi dea artistei o lecție, însă aceasta s-a dovedit a fi mortală.

Cântăreața de 24 de ani a decis totuși să se conformeze, dar chiar în secundele imediat următoare de când se ridica de pe un scaun, poate fi văzută cum pică lată. Momentul absolut șocant din timpul acelui concert a fost filmat o altă persoană, ce se afla în public.

Chit că a fost dusă de urgență la spital, cântăreața de 24 de ani a murit la scurt timp, pentru că starea ei era mult prea gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic. Soțul cântăreței a fost șocat de cele întâmplate și a povestit că Samina Samoon era însărcinată în 6 luni, dar și că era nerăbdătoare de faptul că urmă să devină mămică. „Samina a refuzat să se ridice și să danseze tocmai pentru că era însărcinată. Refuzul sau l-a enervat pe acel bărbat care a împușcat-o mortal”, a povestit Ashiq Ali, soțul cântăreței.

 

Sursă traducere: ciao.ro