VIDEO. Ce face aceasta MAMA dupa ce se urca la volanul unui FERRARI

O masina exotica trezeste instinctul de agresivitate pana si din cel mai temperat sofer, fie el o FEMEIE. Da-i pe mana unei MAMICI cheile unui FERRARI si o sa vezi ce poate face! Este si cazul filmuletului de mai jos!

FEMEIA din imagini este MAMA unui tanar pasionat de bolizi din Germania pe nume Justin. Cei doi, MAMA si fiu, s-au aflat intr-o excursie in Italia si au inchiriat un FERRARI 458 ITALIA pentru un test drive. De fapt, FEMEIA este cea care si-a manifestat dorinta sa se urce la volanul supercarului italian.

Citeste si: UN FERRARI A FOST SCOS LA VANZARE DE 2.2 MILIOANE DE DOLARI. VEZI DESPRE CE MODEL ESTE VORBA

“MAMA mea a decis sa dea o tura prin Maranello la volanului unui FERRARI 458 ITALIA. Desi a mai condus cateva masini rapide in trecut, acum a fost pentru prima data cand a condus un FERRARI. Cred ca s-a descurcat bine. Dupa cum puteti vedea, a atins o viteza maxima in jur de 200 km/h pe drumurile publice!”, a marturisit Justin.

De fapt, pe filmulet se poate vedea cum MAMA entuziasmata calca pedala de acceleratie pana la 202 km/h pe o sectiune de drum cu limita de viteza la 50 de km/h.

BUGATTI VEYRON DE 2 MILIOANE DE EURO, PE STRAZILE DIN PIPERA. VIDEO

Sursa foto si video: youtube.com