A sarit cu CEARSAFUL de la 4.200 de metri, apoi s-a intamplat ASTA! VIDEO si FOTO

Trei metri patrati nu inseamna o suprafata prea mare, mai ales daca ne referim la o textila, insa ERNESTO GAINZA si-a pus intreaga viata in aceasta bucata de material de dimensiunea unui CEARSAF. Barbatul a reusit, recent, sa intre in celebra Carte a Recordurilor dupa ce a sarit de la 4.200 de metri cu CEA MAI MICA PARASUTA DIN LUME.

ERNESTO GAINZA a realizat spectaculosul salt in Dubai, reusind sa aterizeze in siguranta la Palm Drop Zone de la Skydive Dubai Club cu o PARASUTA care masoara numai 3.2 metri patrati.

Citeste si: COSMIN ANDRON SI CRISTINA POGACEAN, NOMINALIZATI LA PIOLETUL DE AUR

In timpul saltului, care a durat trei minute si jumatate, ERNESTO si-a riscat viata, date fiind dimensiunile extrem de mici ale PARASUTEI, intrucat in orice moment putea intra in vrie.  “A fost minunat, uimitor si emotional. A trebuit sa imi tin corpul drept, chiar si o mica miscare din solduri sau o virare la stanga sau la dreapta putea sa faca parasuta sa se rasuceasca”, a spus Gainza, potrivit Metro.co.uk.

Desi este PARASUTIST PROFESIONIST, cu peste 7.000 de salturi la activ, ERNESTO GAINZA s-a pregatit un an de zile pentru incercarea sa de a intra in CARTEA RECORDURILOR cu CEA MAI MICA PARASUTA DIN LUME. Barbatul a alergat pe plaja in fiecare dimineata si chiar a calatorit in Olanda pentru a experimenta diverse situatii in care asupra corpului sau ar fi exercitate forte G foarte mari.

Citeste si: VIDEO IREAL! NU-TI VINE SA CREZI CE VITEZA A ATINS MASINA ASTA DE TUNS IARBA. A INTRAT IN CARTEA RECORDURILOR

Saritura sa este cu atat mai spectaculoasa cu cat cei mai experimentati se folosesc de PARASUTE care masoara intre 7.4 si 18.5 metri patrati.

“Chiar inainte de saritura ascult cuvinte pozitive, muzica relaxanta si apoi este timpul sa fac ceea ce m-am pregatit sa fac”, le-a spus temerarul parasutist celor de la TIG Media.

Sursa foto si video: news.softpedia.com, facebook.com, veooz.com, hindustantimes.com, youtube.com