VIDEO Cel mai mare COSMAR al STATULUI ISLAMIC. ABU AZRAEL, UCIGASUL de TERORISTI

Cel mai mare COSMAR al gruparii teroriste STATUL ISLAMIC este un militant supranumit RAMBO din IRAK. Luptatorul ajuns un veritabil erou in tara sa natala este un fost profesor universitar care s-a saturat de CRIMELE ODIOASE si ATENTATELE SANGEROASE ale membrilor STATULUI ISLAMIC si a decis sa isi faca dreptate.

AYYUB FALEH AL-RUBAIE, cunoscut si sub numele de ABU AZRAEL („Ingerul Mortii” in araba) este un militant irakian care a ajuns in atentia presei dupa ce si-a abandonat cariera de profesor universitar pentru a lupta impotriva gruparii STAT ISLAMIC. Supranumit Rambo din Irak, militarul a omorat 1500 de membri ISIS pana acum, noteaza jurnalistii de la Business Insider.

CITESTE SI: MIGRATIA INVERSA. De ce MUSULMANII din OCCIDENT ajung in ISIS si cum poate fi oprit acest fenomen – ANALIZA

CITESTE SI: CINE ESTE si CE VREA STATUL ISLAMIC (ISIS) – ANALIZA

ABU AZRAEL s-a inrolat in brigada Imam Ali, o grupare de militanti irakieni siiti, al carui obiectiv e sa distruga STATUL ISLAMIC. In contextul in care luptele impotriva jihadistilor ISIS s-au intensificat in Irak, ABU AZRAEL este considerat unul dintre eroii care au ajutat la eliberarea orasului Tikrit, situat la 140 de kilometri nord-vest de capitala Bagdad, din mana islamistilor de la STAT ISLAMIC, potrivit Business Insider.

CITESTE SI: SCURT GHID AL RAZBOIULUI CIVIL DIN SIRIA. ACTORI. CAUZE. (LIPSA DE) SOLUTII – INFOGRAFIE

Aceasta a fost prima dintr-o serie de ample campanii menite sa elibereze teritorii importante din nordul Irakului cucerite de extremistii sunniti de la ISIS. Redobandirea controlului asupra Tikritului va asigura o ruta de aprovizionare pentru o viitoare operatiune a fortelor irakiene pentru a recuceri orasul Mosul, cucerit de militantii extremisti ai STATULUI ISLAMIC in iunie 2014.

CITESTE SI: CUM PRODUCE STATUL ISLAMIC (DAESH) MILIARDE DE DOLARI

ABU AZRAEL, in varsta de 37 de ani, a facut parte din Armata Mahdi, o militie care a luptat impotriva fortelor americane din Irak. De asemenea, el a luptat si in Damasc, impotriva rebelilor care doreau caderea regimului presedintelui Assad. ABU AZRAEL a fost vizibil pe retelele sociale si recent, cand a postat o inregistrare in care ii da foc unui terorist ISIS, dupa care ii cioparteste trupul ars cu o sabie, nu inainte de a spune spre camera: „Teoristi ai STATULUI ISLAMIC, asta e soarta voastra, o sa va taiem ca pe shaworma”. In alte imagini, ABU AZRAEL apare manuind diverse arme, sabii sau topoare. 

Sursa video si foto: facebook, youtube