VIDEO. BRACO, barbatul care infaptuieste MIRACOLE doar cu PRIVIREA

BRACO “The Gazer” este un croat cu un talent special in domeniul spiritualitatii alternative. Este suficient sa priveasca bolnavii timp de cateva minute pentru a-i VINDECA. Barbatul a devenit o senzatie in Europa si SUA, dupa ce sute de oameni sustin ca durerile lor au disparut atunci cand s-au uitat in ochii blanzi ai lui lui BRACO.

Barbatul, in varsta de 46 de ani, nu se autointituleaza nici vindecator, guru sau profesor si duce un stil de viata destul de normal. BRACO fumeaza, mananca carne si are o sotie si un copil, informeaza Oddity Central.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. TRIMISUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT. VEZI DETALIUL SOCANT!

Totusi, potrivit sustinatorilor sai, BRACO are o legatura speciala cu Soarele, cu ajutorul careia ar transmite energie divina. Aparent, mai scrie sursa citata, puterea sa este atat de mare incat femeile insarcinate nu au voie sa participe la sedintele sale.

Cei care au fost “atinsi” de PRIVIREA BINEFACATOARE a lui BRACO cred in acesta neconditionat. Mai mult, barbatul nu ofera interviuri si nici nu vorbeste in public, singura modalitate pentru doritori de a-i auzi vocea “iubitoare” fiind prin intermediul DVD-urilor. Unii oameni spun ca BRACO nu a mai vorbit cu altcineva din afara cercului sau din 2002.

Citeste si: EXISTA VIATA DUPA MOARTE? INCREDIBILA POVESTE A CELUI CARE A VAZUT MOARTEA

Croatul, inginer la baza, nu s-a nascut cu acest dar, el l-a mostenit de la maestrul sarb Ivica Prokic, pe care l-a cunoscut in tara sa natala. Prokic i-ar fi transmis puterile sale si l-a rebotezat BRACO, care inseamna “frate mai mic”. Dupa moartea lui Prokic, BRACO a plecat in lume cu noul sau “dar”. In calatoriile sale, barbatul a adunat numerosi adepti spirituali.

Rezultatul PRIVIRII sale VINDECATOARE poate fi experimentat atat prin intermediul intalnirilor personale, cat si prin sesiuni online sau DVD-uri, sustine BRACO. Acesta le spune celor care cred in el sa aduca o fotografie a persoanei care are nevoie de ajutor.

Sesiunile de VINDECARE sunt destinate persoanelor de peste 18 ani si costa intre 3 si 8 dolari. Si copiii il pot intalni pe vindecator, insa numai de ziua lui. Exista si bijuterii pe care adeptii sai le pot cumpara, cum ar fi “insemnul lui Prokic”, un soare de aur cu 13 raze. O versiune de 14 karate costa in jur de 5.000 de dolari, aproximativ 3.600 de euro.

Citeste si: CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMANIA – CARPINET, LOCUL CARE TE VINDECA DE BOLI. FOTO

Adeptii lui BRACO sustin ca efectele PRIVIRII acestuia sunt puternice. Dureri de picioare, de dinti sau de spate, toate acestea au disparut cu ajutorul lui BRACO. Cei mai multi spun ca au simtit caldura, lumina si dragostea barbatului.

PRIVIREA pare ca VINDECA tot felul de probleme si boli. De exemplu, fiica adoptata a unei femei si-a regasit mama naturala dupa ce l-a intalnit pe BRACO, iar fratele unei alte femei s-a recuperat rapid dupa un transplant de maduva.

Totusi, in ciuda acestor marturii, exista si persoane care cred ca BRACO nu este altceva decat un sarlatan. Unii oameni se intreaba daca nu cumva efectele pozitive ale PRIVIRII sale sunt doar psihologice.

Sursa foto si video: odditycentral.com, youtube.com