VIDEO CU ACCIDENTUL DE TREN DIN SPANIA. ATENTIE, imagini care va pot afecta emotional!

accident-tren-spania-video

Au aparut primele imagini cu accidentul feroviar din Spania, soldat cu 78 de morti si 143 de raniti. Imaginile video au fost surprinse de camerele de supraveghere. Viteza excesiva pare sa fi fost cauza tragediei.

Autoritatile spaniole au decretat 7 zile de doliu in regiunea Galicia si trei zile de doliu national. Deocamdata nu se stie daca exista si romani printre persoanele care au murit aseara in tragedia feroviara din Spania. Procesul de identificare a victimelor se apropie de final, iar autoritatile urmeaza sa anunte familiile indoliate.

Accidentul feroviar s-a petrecut, miercuri seara, langa Santiago de Compostella. Trenul deraiat venea de la Madrid si transporta pelerini catolici care urmau sa participe la o sarbatoare religioasa catolica inchinata Sfantului Iacob si dedicata orasului Santiago. Este cel mai grav accident produs pe calea ferata din Spania in ultimii 70 de ani. 

Primele cercetari indica eroarea umana drept cauza a accidentului din Santiago de Compostella. Unii calatori au declarat ca trenul cu 218 pasageri circula cu o viteza foarte mare, de 220 de kilometri la ora, intr-o curba in care limita era de 80 de kilometri.

Sursa video: RTV