VIDEO CUTREMUR DE 6,4 GRADE, INREGISTRAT IN TAIWAN

Un CUTREMUR PUTERNIC cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter a lovit sambata TAIWANUL, ucigand cel putin sapte persoane, cele mai multe intr-un bloc de locuinte cu 17 etaje ce s-a prabusit, existand temerea ca inca 35 de persoane sunt inca prinse sub daramaturi, la ore dupa inceperea operatiunilor de salvare.

Cercetarile pentru gasirea supravietuitorilor continua, dar au aparut deja intrebarile privind modul in care cladirea Wei-guan Golden Dragon a intrat in colaps, de parca era de gelatina, in momentul in care a lovit CUTREMURUL cu magnitudinea de 6,4, noteaza Reuters.

CITESTE SI: VIDEO ALERTA IN JAPONIA: VULCANUL SAKURAJIMA A ERUPT!

Cinci dintre mortii provocati de CUTREMURUL din TAIWAN, inclusiv o fetita de zece zile, erau din blocul aflat in orasul Tainan, din sudul tarii. Fortele de salvare au montat scari hidraulice si o macara pentru a cauta prin ruine, scotand peste 220 de supravietuitori, zeci dintre ei ajungand la spital.

Cladiri din alte noua locatii din orasul cu doua milioane de locuitori s-au prabusit, iar alte cinci au ramas inclinate in unghiuri alarmante.

Sursa foto: bbc