VIDEO Declaratie emotionanta a unui CIOBAN PROTESTATAR: Nu cainii distrug vanatul, ci EI CU PUSTILE

Peste 3.000 de CIOBANI, potrivit estimarilor Digi 24, s-au adunat, marti dimineata, in PARCUL IZVOR pentru a protesta impotriva legii care REDUCE NUMARUL DE CAINI pe care crescatorii de animale il pot folosi pentru PROTEJAREA STANII si interzice infiintarea, intretinerea sau recoltarea culturilor agricole fara asigurarea protectiei faunei de interes cinegetic.

CITESTE SI: CIOBANII PROTESTEAZA LA PARLAMENT. OIERII AU RUPT CORDONUL DE JANDARMI SI AU INTRAT IN CURTEA PARLAMENTULUI. UPDATE

Unul dintre protestatari a oferit o declaratie emotionanta prin care enumara motivele pentru care ciobanii au iesit in strada:  

“Protestam impotriva legii vanatorii, ca ne opresc oile din pasunat si cainii sa nu-i mai slobozim la oi.  Nu cainii distrug vanatul, ci ei cu pustile. S-au inmultit pustile si se imputina cainii. Noi nu tinem caini sa umble prin gunoaie. Ii tinem la oi, ca avem nevoie de ei. Sa nu-i mai bage pe parlamentari in puscarie, sa-i trimita la noi la oi, condamnati la locul de munca. Sa-l trimit pe munte cu 3 caini si sa-i dau turma de oi sa o pazeasca si sa-mi dea inapoi toamna toate oile in primire”, a declarat CIOBANUL PROTESTATAR (vezi video-ul urmator de la secunda 43).

Sursa foto: captura foto Youtube