VIDEO. Descoperirea SENZATIONALA a unor FEMEI. Acum TOATE pot face ASTA!

Mersul pe BICICLETA poate fi mai dificil decat crezi, mai ales daca pedalezi in FUSTA. Acum insa, cu ajutorul unei inventii pe cat de simple, pe atat de geniale, poti face asta in voie, fara sa te mai temi ca iti poti etala accidental diverse parti ale corpului.

Doamnele si domnisoarele cochete se pot bucura acum si mai mult de mersul pe BICICLETA in FUSTE, chiar si atunci cand vantul bate putin mai tare. Totul multumita Johannei Holtan si prietenelor sale indragostite de mersul pe BICICLETA.

Citeste si: COMOARA DIN MAREA NEAGRA. CE AU DESCOPERIT CATIVA SCAFANDRI IN ZONA PORTULUI ANTIC

Pentru ca se confrunta cu problema dezvelirii accidentale a diverselor parti ale corpului atunci cand pedala, Johanna a inventat o tehnica simpla, dar eficienta, prin care fusta poate sta la locul ei fara nici o problema. Pentru ca implica un ban si un elastic, tinerele au numit-o “PENNY IN YO’ PANTS”. Astfel, FUSTA nu se mai ridica atunci cand bate vantul, iar fetele pot pedala in voie.

“Iubim BICICLETELE, iubim fustele. Cateodata insa, acestea nu se impaca prea bine, de aceea am inventat PENNY IN YO’ PANTS, o solutie usoara pentru a putea pedala in FUSTA”, scriu fetele pe site-ul lor. Filmuletul a fost pus pe Vimeo in luna iunie si de atunci a fost vazut de peste 2 milioane de ori.

Citeste si: INVENTIA VIITORULUI: DRUMURILE SOLARE NEMURITOARE! FOTO SI VIDEO

Cum iti faci propriul PENNY IN YO’ PANTS

1. Gasesti un ban sau ceva similar;

2. Gasesti un elastic;

3. Iti pui fusta favorita;

4. Pui banul in spatele fustei si il aduci in fata prin ambele straturi de material;

5. Formezi un buton in partea din fata a fustei;

6. Il securizezi cu elasticul pentru a nu se desprinde;

7. Te bucuri de avantajele Penny in Yo’ Pants.

Sursa foto si video: vimeo.com, thecitybirdsnest.blogspot.com