VIDEO DEZVALUIRE SOC: Mai multi DIPLOMATI ROMANI au fost filmati in BORDELURILE din CHISINAU

Fostul premier din Republica Moldova, ION STURZA, a declarat, vineri, pentru postul Romania TV ca multi POLITICIENI ROMANI s-au temut sa nu fie demascati in scandalul de la CHISINAU privind damele de companie care le-ar fi fost livrate.

Intrebat daca ar putea da nume de POLITICIENI ROMANI implicati in acest scandal, ION STURZA a declarat ca multi dintre ei “au transpirat la Bucuresti”, de frica sa nu fie demascati.

“Multi nu sunt, dar eu cred ca multi au transpirat asa, foarte abundent, la Bucuresti. Dar acesta nu e un lucru pe care il cunosc doar eu, tot mapamondul il cunoaste. Atat de vizibile au fost la Bucuresti chestiile acestea”, a declarat fostul premier moldovean pentru Romania TV.

ION STURZA a declarat ca multi dintre oamenii politici romani implicati in scandal au devenit cunoscuti la Chisinau. “Ia sa-i vad pe cei care o sa ma incerce pe mine, sa ma conteste. Sa-i vad! Numai ca ei sunt atat de speriati saracii ca… De fapt, ei nu sunt speriati ca am spus-o eu, pentru ca ei sunt cunoscuti pe la Chisinau, s-au vanturat prin cluburile de la CHISINAU”, a precizat ION STURZA.

Fostul premier moldovean a precizat ca “majoritatea” nu mai sunt la putere. “Timpul le-a aratat integritatea lor, inclusiv cea morala, si cam au ras-o din gara, dar mai sunt unii care sunt pe la televizor asa…”, a adaugat ION STURZA pentru Romania TV.

ION STURZA a precizat ca multi DIPLOMATI ROMAN au fost filmati in BORDELURILE din CHISINAU. “Eu vreau sa va spun ca mafia asta de tip sovietic este foarte ingenioasa la a capta, asa, la a compromite omul. Pai, tineti minte ca si DIPLOMATI ROMANI au fost filmati prin BORDELURILE de la CHISINAU si asa mai departe… Asta e o alta metoda clasica. Si eu le tot spuneam acestora de la Bucuresti: «Fiti atenti cand va duceti la Chisinau ca sa va bucurati de blondele de acolo!» Bine, asta e mai mult o gluma, dar vad ca foarte multi s-au speriat… Ca multi dintre patronii media au fost acolo, multi jurnalisti au explorat cafenelele pe acolo”, a dezvaluit ION STURZA.

Sursa video: rtv