VIDEO DRAMATIC CU SINUCIDEREA JUDECATORULUI DIN VALCEA. ATENTIE, IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL

VIDEO DRAMATIC CU SINUCIDEREA JUDECATORULUI DIN VALCEA

Au aparut imagini cu momentul in care judecatorul Emil Marina din Valcea s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje. In inregistrarea filmata de un martor este surprinsa chiar clipa in care judecatorul s-a aruncat de pe bloc si a cazut zece etaje in gol.

Emil Marina era judecator la Tribunalul Valcea – sectia Contencios si Administrativ. Prietenii spun ca, in ultima perioada, judecatorul avea un grad ridicat de depresie, dar nu vorbea despre problemele pe care le avea si care il apasau.

Tragedia s-a petrecut in cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea, marTi, in jurul orei 16.00.

Citeste si: CUTREMURATOR. PROFETIE despre DESTINUL ROMANIEI, facuta de Sfantul EFREM

La scena ingrozitoare au asistat si mai multi locatari din zona, care l-au vazut pe sinucigas cazand in gol. Barbatul nu avea asupra sa acte de identitate, fiind identificat ulterior.

Pe Facebook a fost postata o inregistrare care surprinde momentul in care un barbat se arunca de pe bloc. Cel care a postat filmul pe reteaua de socializare, Lucian Dumitru Moraru, mentioneaza ca este vorba chiar despre judecatorul Marina: “Celor slabi de inima nu recomand!!! Judecatorul care s-a aruncat de la etajul 10 Ramnicu Valcea”.

Mondo News iti recomanda si: Ceasul Apocalipsei mai are 3 minute pana la fix! Oamenii de stiinta avertizeaza