EMOTIONANT. Au murit tinandu-se de MANA! Povestea lor de dragoste a impresionat o lume intreaga!

Uneori, oamenii se IUBESC atat de mult, incat numai MOARTEA este in stare sa ii desparta! Este povestea unui cuplu de americani, care au trait o POVESTE DE DRAGOSTE ca in filme si au murit tinandu-se de mana, la cateva ore distanta unul de celalalt.

Don si Maxine Simpson au trait impreuna mai bine de 60 de ani, iar povestea lor de viata este demna de scenariul unui film de la Hollywood. Cei doi americani s-au cunoscut in anii ’50, iar de atunci destinele lor nu s-au mai despartit pana in ziua MORTII. Au calatorit in intreaga lume, au adoptat doi baieti si apoi s-au stabilit in Bakersfield, California, scrie Metro.

Citeste si: VIDEO. BRACO, BARBATUL CARE INFAPTUIESTE MIRACOLE DOAR CU PRIVIREA

Nepoata celor doi, Melissa Sloan, a marturisit presei de peste Ocean ca bunicii ei au fost INSEPARABILI si destinul lor a fost acela de a fi impreuna pana la moarte.

Maxine Simpson suferea de cancer de mai multi ani, iar cand Don a cazut in casa si si-a fracturat soldul, boala femeii a inceput sa se agraveze. Cum sanatatea lor era din ce in ce mai subreda, familia a luat decizia sa ii mute acasa la nepoata lor, pentru a fi unul langa celalalt.

“Bunica s-a trezit si l-a vazut, s-au tinut de mana si apoi au stiut ca sunt unul langa celalalt”, a povestit tanara. Maxine a murit prima si Don dupa ea, la 4 ore distanta. “A adorat-o pe bunica mea…Este pur si simplu uimitor. O adevarata POVESTE DE DRAGOSTE”.

VIDEO INCREDIBIL! S-AU CASATORIT CU 10 ORE INAINTE CA MIRELE SA MOARA DE CANCER!

Sursa foto si video: metro.co.uk, dailymail.co.uk, youtube.com, nydailynews.com