VIDEO. Miroase a MORT, dar face ASTA! Vezi un moment RAR!

“FLOAREA PENIS”, denumita stiintific Amorphophallus Titanum (Penisul lui Titan), a inflorit recent la Gradina Botanica din Copenhaga, Danemarca. Specia rara, care atinge maturitatea o data la cativa ani, a ajuns o inaltime de aproape doi metri si un diametru de 95 cm.

“FLOAREA PENIS” a inflorit vineri, 11 iulie, devenind atractia principala printre vizitatorii Gradinii Botanice din Copenhaga.

Citeste si: VIDEO INTERZIS MINORILOR! CEL MAI PORNO FILMULET DE PE FACEBOOK SI YOUTUBE

Specia de floare este originara din padurile tropicale din Indonezia, insa cei de la gradina Botanica din Danemarca se pot considera norocosi, intrucat nu este prima data cand Amorphophallus Titanum infloreste. Acest eveniment rar s-a petrecut si in urma cu doi ani, informeaza The Local.

Pe langa forma de penis pe care o are, Amorphophallus Titanum prezinta un miros neplacut, asemanator celui de cadavru afla in stare avansata de putrefactie. Din acest motiv este cunoscuta si sub denumirea de “FLOAREA CADAVRU”.

Perioada de inflorire nu dureaza mai mult de o zi, doua, dupa care “Floarea penis” se ofileste din nou.

Autoritatile din Danemarca au publicat pe internet si un videoclip time-lapse cu momentul in care “FLOAREA PENIS” ajunge la maturitate, atingand o inaltime de 1.95 metri si un diametru de 95 centimetri.

GALACTIC CAP – CEL MAI INOVATOR PREZERVATIV AL MOMENTULUI

Sursa foto si video: reddit.com, youtube.com, thehomeguru.com