VIDEO FABULOS! Cristian Tudor Popescu canta MANEAUA lu’ Eminescu!

Reputatul editorialist CRISTIAN TUDOR POPESCU a oferit un moment cu adevarat memorabil in fata camerelor de luat vederi, interpretand, in maniera proprie, o MANEA la adresa marelui scriitor MIHAI EMINESCU.

Jurnalistul a fost invitat la Gandul Live pentru o dezbatere pe tema campaniei electorale pentru presedintie, in contextul recentelor evenimente de pe scena politica.

Citeste si: CRISTIAN TUDOR POPESCU A FOST AMENDAT DE CNCD PENTRU DISCRIMINARE

Inainte sa vorbeasca despre Viorel Hrebenciuc, CRISTIAN TUDOR POPESCU, bulversat de versurile unei astfel de melodii auzite intr-un taxi, a tinut sa impartaseasca cu cei aflati in platou “starea de prea-plin sufletesc” in care se afla.

“Trebuie sa va marturisesc ca ma aflu intr-o stare de prea-plin sufletesc si trebuie sa ma eliberez. Nu dupa modelul Turcescu, am trait un eveniment spiritual astazi si trebuie sa-l impartasesc cu dumneavoastra. El suna asa: ‘Scria bine cu stiloul/ Si-o iubea pe aia ca boul/ Dar n-a mai facut nimica/ I-a spart banii Veronica'”, a spus CRISTIAN TUDOR POPESCU, spre amuzamentul colegilor de platou.

Citeste si: ANDREI PLESU, DESPRE VICTOR PONTA: ESTE INCONSISTENT SI IMATUR. NU ARE NICIUNA DINTRE CALIFICARILE NECESARE PENTRU A FI PRESEDINTE

Acesta a continuat: “Mi-au trebuit 15 secunde sa-mi dau seama ca este vorba despre numitul EMINESCU MIHAI”. Asculta si tu mai jos MANEAUA cantata de CRISTIAN TUDOR POPESCU. 

Sursa foto si video: vreaupresedinte.gandul.info, youtube.com